Over Samenzienwemeer.nl


Samenzienwemeer.nl is een onafhankelijk platform, gepubliceerd door 'Als een Rode Lap'. Dit internetbedrijf heeft als doelstelling motiverende, activerende en in beweging brengende producten op de markt te brengen voor opdrachtgevers.

Als een Rode Lap heeft ook ervaring in het publieke domein en specifiek in veiligheidsvraagstukken vanuit gemeente en politie. We merkten dat er voor veel buurtpreventie teams niets geregeld was en dat zij werken zoals ze 10 jaar geleden ook al werkten. 

Met onze digitale know-how lanceerden we daarom dit platform. Om buurtpreventie teams te professionaliseren. Om het leuker te maken en meer vrijwilligers te trekken. Om informatie te archiveren en waardevol te maken. Om gemeenten de tools hiervoor in handen te geven.

Onafhankelijk
Het platform wordt geëxploiteerd door internet-onderneming Als een Rode Lap, dus onafhankelijk van een gemeente, regio of overheid. De deelnemende gemeenten zijn de opdrachtgevers.

Veiligheid
Omdat op ons platform mogelijk gevoelige informatie gedeeld wordt, hebben we geïnvesteerd in veiligheid. Het serverplatform staat in een gerenomeerd Nederlandse datacenter dat aan meerdere ISO normen voldoet. Lees meer.

Privacy
De privacy van alle deelnemers is ons veel waard. Daarom hebben we een duidelijk privacy statement en weet iedereen wat te verwachten.

Samen zien we meer

Copyright voorbehouden door Samenzienwemeer.nl. Dit platform is onafhankelijk en wordt gepubliceerd door Als een Rode Lap. Deze website gebruikt cookies.

feedback, vragen of opmerkingen? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
deze website werkt | als een rode lap