Veiligheid


Samenzienwemeer.nl wordt gepubliceerd door Als een Rode Lap (Putstraat 114, 5142RN Waalwijk, KvK 53581792, BTW NL165622131B02) op een webserver in het Nederlandse datacenter van TransIP met ISO 9001, ISO 27001 en ISO 14001 certificering. Daarmee zijn kwaliteitsmanagement, beveiliging en milieumanagement optimaal gewaarborgd en blijven alle verzamelde gegevens binnen Nederlands grondgebied. De gegevens worden vanwege de aard van de website bij opslag niet versleuteld, immers is gedeelde informatie toch al beschikbaar voor andere personen binnen deze website.
 
De verbinding met deze website is wel versleuteld (te controleren doordat er een groen slotje in de adresbalk staat). Daardoor is het voor onbevoegden nagenoeg onmogelijk om de verbinding vanaf uw computer naar deze website af te luisteren. Dat voorkomt dat men bijvoorbeeld op een openbaar wifi netwerk uw wachtwoord kan zien. Toch raden wij aan voor elke website een ander wachtwoord te gebruiken.
Samen zien we meer

Copyright voorbehouden door Samenzienwemeer.nl. Dit platform is onafhankelijk en wordt gepubliceerd door Als een Rode Lap. Deze website gebruikt cookies.

feedback, vragen of opmerkingen? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
deze website werkt | als een rode lap